dilluns, 26 d’octubre del 2015

Babaua. Les desventures de Mimí

Aquest és el títol de la Cantània d'enguany. El projecte Cantània consisteix en la preparació i interpretació d'una cantata que cada curs estrena L'Auditori per a instrumentistes i cor. Cada any aquest encàrrec el fan diferents compositors i autors de reconegut prestigi. Amb aquesta edició, serà la 5a vegada que l'escola participem en aquest projecte amb els alumnes de 6è.
El projecte acaba amb un concert a L'Auditori de Barcelona, on participen de forma conjunta totes les escoles inscrites, acompanyades en directe de músics i actors professionals.
Aquest projecte inclou 3 sessions de formació pel professorat (especialista de música), treball a l'aula (aproximadament destinem 2 trimestres de la sessió setmanal de música i una tarda de divendres de cada 3 per grup), assaig conjunt de les escoles participants, posada en escena de la cantata amb l'assistència de molts acompanyants i familiars com a públic, coordinació amb les mestres de plàstica per tal de fer l'atrezzo corresponent a la interpretació, sortida a L'Auditori de Barcelona i visita d'ex-alumnes que ens expliquen i recorden la seva pròpia experiència a L'Auditori, contesten preguntes dels alumnes i veuen un assaig general dels grups participants a l'escola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada